Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ζουγανέλης για Νταλάρα: «Δεν έφαγε γιαούρτια για τα λεφτά που έβγαλε, αλλά για τις θέσεις του»


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο καλλιτέχνης μίλησε για την κατάσταση στην χώρα μας, τη δική μας ευθύνη στην καταστροφή, το Γιώργο Νταλάρα αλλά και για την οικογένειά του.


Ο Γιάννης Ζουγανέλης ανέφερε πως έχουμε ευθύνη και εμείς που καθόμασταν χωρίς να κάνουμε τίποτα και δηλώνει πως έχει τεράστιο θυμό με όλα όσα συμβαίνουν. Δηλώνει πως φύση και θέση ανήκει στη γενιά του Πολυτεχνείου και θεωρεί αδιανόητο κάποιος σε αυτές τις εκλογές που έρχονται να ψηφίσει ένα από τα δυο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. «Θα είναι συνένοχος και ο ίδιος αν το κάνει, οι πολιτικοί έχουν θράσος που βγαίνουν ακόμα και μιλάνε», είπε ενώ διευκρίνισε πως ο ίδιος ψηφίζει πάντα αλλά αυτή τη χρονική στιγμή δεν ξέρει τι θα ψηφίσει.

Όσο για το Γιώργο Νταλάρα, ο τραγουδιστής δήλωσε πως πιστεύει πως δεν έφαγε γιαούρτια για τα λεφτά που έβγαλε, αλλά για τις θέσεις του. Παράλληλα, εξέφρασε και ένα παράπονό του σχετικά με μια συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα όπου είπε ότι ο Νταλάρας είναι πολύ καλός στη δουλειά του αλλά διαφωνεί με τις απόψεις του και ο δημοσιογράφος έκοψε το δεύτερο σκέλος της απάντησης. «Φοβήθηκα μήπως φάω κι εγώ κανένα γιαούρτι», συμπλήρωσε.

Δείτε το απόσπασμα


πηγη: gossip-tv.gr