Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Το περιοδικό Focus προκαλεί ακόμα μία φορά!
Το περιοδικό που στο παρελθόν έχει προκαλέσει όχι μόνο την ελληνική κοινή γνώμη, αλλά και ολόκληρη της Ευρώπη, στο βασικό άρθρο του Σαββάτου σημειώνει μεταξύ άλλων ότι μία πιθανή εκλογική νίκη της Αριστεράς στις επερχόμενες εκλογές στην Ελλάδα θα μπορούσε να κοστίσει μερικά δισεκατομμύρια στους Γερμανούς φορολογούμενους!

Οι Γερμανοί, ακόμη και μέσω του γνωστού περιοδικού, προσπαθούν να πιέσουν την ελληνική πολιτική «ελίτ» να αποφύγει τις εκλογές, καθώς, σε περίπτωση που επικρατήσουν οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, θα «κινδυνεύσουν» τα λεφτά των Γερμανών φορολογούμενων.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το προκλητικό δημοσίευμα, «μια αλλαγή κυβέρνησης στην Ελλάδα θα μπορούσε να έχει δραματικές συνέπειες για τη διάσωση του ευρώ!
«Οι χώρες της Ευρωζώνης φοβούνται ότι θα υποστούν ζημίες άνω των 130 δισ. ευρώ. Σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία κόμματα από την Αριστερά, η Ελλάδα δεν θα αποπληρώσει το δάνειο. Λόγος ανησυχίας είναι ότι ακόμη και πριν τις γενικές εκλογές τον Απρίλιο, περίπου 60 δισ. ευρώ από το νέο σύνολο των 130 δισεκατομμυρίων ευρώ προς την Ελλάδα θα πρέπει να έχουν καταβληθεί», σημειώνει αναφέρει στο δημοσίευμα.
Οι Γερμανοί επιμένουν στην τακτική να πιέζουν την Ελλάδα να «αποφύγει» την προσφυγή στις κάλπες, καθώς η απόφαση του ελληνικού λαού θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τα ύπουλα σχέδια των δανειστών.
Οφείλουμε να απαντήσουμε στους Γερμανούς δε μας απασχολούν ιδιαίτερα οι φόβοι τους! Εμείς χάσαμε όχι μόνο δισεκατομμύρια αλλά και την εθνική υπερηφάνεια…
Ε, ας χάσουν κάτι και αυτοί!
ΠΗΓΗ: prionokordela.gr