Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

«Το ποτήρι με το Κώνειο ξεχείλισε!»

Τσουνάμι αντιδράσεων από όλη την Ελλάδα – Ποτάμι οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας της αγανακτισμένης μητέρας για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των φαρμάκων-δολοφόνων. Αυτό το ποτήρι με το κώνειο ο λαός δεν πρόκειται να το πιει. Θα τους το γυρίσει πίσω.



Η υπομονή του ελληνικού λαού στις μαχαιριές που δέχεται από την μνημονιακή πολιτική στη χώρα μας έχει προ πολλού εξαντληθεί.

Και η σπίθα που άναψε με την πρωτοβουλία μιας μάνας, η οποία ούτε καν να φανταστεί δεν αντέχει τις συνέπειες που έχει ο φονικός για τις ζωές μας νόμος για την υγεία που φιλοδοξούν να περάσουν, γίνεται, όσο περνούν οι ώρες, μία πυρκαγιά οργής η οποία θα τους εμποδίσει να εγκληματήσουν για μία ακόμα φορά σε βάρος τούτης της ταλανιζόμενης χώρας.

Ο κόσμος έχει φθάσει πλέον στο δεν πάει άλλο. Kαι ο περιβόητος νόμος για την υγεία έχει εξοργίσει τους πάντες. Ειδικοί και μη ενώνουν τις φωνές-διαμαρτυρίας τους τόσο στα εκατοντάδες sites που έχουν εξεγερθεί, όσο και την σελίδα – πρόσκληση που δημιούργησε η αγανακτισμένη μάνα (http://on.fb.me/xG9URF ) σε αγωνιστική κινητοποίηση στο facebook («Όχι στα φάρμακα - δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση») που κατακλύζεται από την αγανάκτηση και αποφασιστικότητα τους.

«Ο λαός πρέπει να αντιδράσει. Είναι η μόνη λύση. Δεν θα τους αφήσουμε να μας κάνουν πειραματόζωα» λέει σε σχόλιο της η Καίτη, ενώ η οργή του Σωτήριου ξεχειλίζει: «Η Ελλάδα δολοφονείται τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά με νόμους όπως αυτός».
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr