Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2012

«Το ποτήρι με το Κώνειο ξεχείλισε!»

Τσουνάμι αντιδράσεων από όλη την Ελλάδα – Ποτάμι οι υποστηρικτές της πρωτοβουλίας της αγανακτισμένης μητέρας για συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά των φαρμάκων-δολοφόνων. Αυτό το ποτήρι με το κώνειο ο λαός δεν πρόκειται να το πιει. Θα τους το γυρίσει πίσω.Η υπομονή του ελληνικού λαού στις μαχαιριές που δέχεται από την μνημονιακή πολιτική στη χώρα μας έχει προ πολλού εξαντληθεί.

Και η σπίθα που άναψε με την πρωτοβουλία μιας μάνας, η οποία ούτε καν να φανταστεί δεν αντέχει τις συνέπειες που έχει ο φονικός για τις ζωές μας νόμος για την υγεία που φιλοδοξούν να περάσουν, γίνεται, όσο περνούν οι ώρες, μία πυρκαγιά οργής η οποία θα τους εμποδίσει να εγκληματήσουν για μία ακόμα φορά σε βάρος τούτης της ταλανιζόμενης χώρας.

Ο κόσμος έχει φθάσει πλέον στο δεν πάει άλλο. Kαι ο περιβόητος νόμος για την υγεία έχει εξοργίσει τους πάντες. Ειδικοί και μη ενώνουν τις φωνές-διαμαρτυρίας τους τόσο στα εκατοντάδες sites που έχουν εξεγερθεί, όσο και την σελίδα – πρόσκληση που δημιούργησε η αγανακτισμένη μάνα (http://on.fb.me/xG9URF ) σε αγωνιστική κινητοποίηση στο facebook («Όχι στα φάρμακα - δολοφόνους που προωθεί η Τρόικα & η κυβέρνηση») που κατακλύζεται από την αγανάκτηση και αποφασιστικότητα τους.

«Ο λαός πρέπει να αντιδράσει. Είναι η μόνη λύση. Δεν θα τους αφήσουμε να μας κάνουν πειραματόζωα» λέει σε σχόλιο της η Καίτη, ενώ η οργή του Σωτήριου ξεχειλίζει: «Η Ελλάδα δολοφονείται τόσο μεταφορικά όσο και κυριολεκτικά με νόμους όπως αυτός».
ΠΗΓΗ: newsbomb.gr