Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

BILD : ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΠ!


Με τίτλο... "δισεκατομμύρια για τους Έλληνες - STOP!" στην πρώτη της σελίδα, η γερμανική εφημερίδα Bild καλεί τους γερμανούς βουλευτές να καταψηφίσουν το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα στη σημερινή ψηφοφορία. "Σήμερα είναι πάλι...

ημέρα πληρωμής στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο - 130 δισεκατομμύρια ευρώ θα σώσουν την Ελλάδα από την χρεοκοπία. Η Bild απευθύνει έκκληση προς όλους τους βουλευτές: μην προχωρήσετε σε αυτόν τον λάθος δρόμο", αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας το οποίο φιλοξενεί επιπλέον απόψεις αναλυτών που τάσσονται υπέρ αυτής της άποψης.
Ωστόσο, στην ίδια εφημερίδα, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, υπεραμύνεται της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ χαρακτηρίζοντας "ολοκαύτωμα" αυτό που θα μπορούσε να προκληθεί από την διάλυση της ευρωζώνης.
"Μια διάλυση της Ευρωζώνης θα μπορούσε να προκαλέσει ολοκαύτωμα, για αυτό είναι σκόπιμο να σταθεροποιήσουμε την Ελλάδα, προκειμένου, επιπλέον, να σταματήσουμε την κερδοσκοπία σε βάρος του ευρώ. Μόνο έτσι προστατεύουμε τον εαυτό μας", σημειώνει ο κ. Σουλτς ο οποίος αύριο αναμένεται στην Αθήνα όπου και θα μιλήσει στους Έλληνες βουλευτές.


ΠΗΓΗ: 24wro