Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

«Eξάγεται» η Αττική ως τουριστικός προορισμός


«Eξάγεται»  η Αττική!  Ενα μεγάλο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Αττικής ως δημοφιλούς προορισμού και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση έχει δρομολογήσει η ομώνυμη Περιφέρεια.



Το πρόγραμμα, που  θα ολοκληρωθεί το 2015, έχει στόχο την προσέλκυση νέων τουριστών από μεγάλες χώρες του εξωτερικού, όπως η Αγγλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, το Βέλγιο, η Ρωσία, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και η Κίνα.

Κεντρική κατεύθυνση και φιλοσοφία της εκστρατείας είναι η ανάδειξη των τουριστικών υποδομών και των ποικίλων επιλογών που προσφέρει η Αττική στον επισκέπτη ως πακέτο, προκειμένου έτσι, όπως αναφέρεται, να προβληθεί η εικόνα της ως δημοφιλούς προορισμού και να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση.

Για το θέμα έγινε  συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιάννη Σγουρού, του Προέδρου του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γεώργιου Τσακίρη και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής, κ. Αλέξανδρου Βασιλικού, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία της εκστρατείας προώθησης της Αττικής που γίνεται με μεγάλη διαφημιστική εταιρία.
ΠΗΓΗ: prionokordela.gr