Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Ναυάγησε η σύνδεση του αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης με το Μόναχο!


Ναυάγησαν οι επαφές των εκπροσώπων... του τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜΘ με την ιρλανδική αεροπορική εταιρία Ryanair για τη δημιουργία αεροπορικών δρομολογίων που... θα συνδέουν την πόλη του Μονάχου με αυτή της Αλεξανδρούπολης.


«Γινόταν μια προσπάθεια σε συνεργασία και με την περιφέρεια αλλά και τους ξενοδόχους να πείσουμε αυτή την εταιρία να κάνει δρομολόγια Μόναχο-Αλεξανδρούπολη τα οποία θα έχουν πολύ χαμηλό κόστος με αποτέλεσμα να αυξηθεί η τουριστική παρουσία ξένων στην περιοχή μας» αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θράκης κος Απόστολος Αγκόρτσας εξηγώντας πως «το αίτημα της εταιρίας απορρίφθηκε από το κράτος, χωρίς να υπάρξει καν διαπραγμάτευση».

Στόχος του όλου εγχειρήματος ήταν η σύνδεση του αεροδρομίου της Αλεξανδρούπολης με αυτό του Μονάχου, με απευθείας πτήσεις, ώστε να προσελκυστούν τουρίστες από το εξωτερικό, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν πρόκειται να καρποφορήσει μετά και το… βέτο που άσκησε η ελληνική πλευρά, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αρνητικής στάσης αυτής.

πηγη: 24wro