Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ώρα να ειπωθούν οι κρυμμένες αλήθειες

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας αρχίζει τις μεγάλες αποκαλύψεις.Τι μας κρύβουν οι πολιτικοί;
Τι μας περιμένει το καλοκαίρι;
Πώς θα καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα;
Δραχμή ή ευρώ η σωτηρία μας;
Ποιος κάνει το μεγάλο παιχνίδι με τα ελληνικά πετρέλαια;


Αυτά μεταξύ άλλων είναι τα κρίσιμα και κορυφαία ερωτήματα –γρίφοι για τον Έλληνα πολίτη προεκλογικά που θα έχουν την τεκμηριωμένη απάντησή τους από τη Δευτέρα και κάθε μέρα σε μία μεγάλη διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή (webtv) του newsbomb που θα περιλαμβάνει και τις μεγάλες αποκαλύψεις από τις δημοσιογραφικές έρευνες του Κώστα Χαρδαβέλλα.

Υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι κομμάτων, οικονομικοί και κοινωνικοί παράγοντες θα καλούνται στη διάρκεια της εκπομπής να δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στα μεγάλα προεκλογικά ζητήματα της εποχής, θα προτείνουν λύσεις και θα παρουσιάζουν τις θέσεις των κόμματων στα προβλήματα που βασανίζουν τον Έλληνα πολίτη.

Παράλληλα ο Διευθυντής του newsbomb, Χάρης Λαζαρόπουλος σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής θα βρίσκεται σε άμεση επαφή με τους επισκέπτες – θεατές της, θα μεταφέρει ερωτήματα και παρατηρήσεις τους, καταγγελίες και παρεμβάσεις τους, δίνοντας έτσι έναν έντονο διαδραστικό χαρακτήρα στη νέα αυτή ενημερωτική προσπάθεια του newsbomb.

Το πρώτο θέμα που θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα στη νέα αυτή εκπομπή του newsbomb αναμένεται να προκαλέσει σάλο και θα σφραγίσει την προεκλογική περίοδο.